26/6-12

 
bilder: bröllopsguiden.se
Förra sommaren gjorde jag dukning och dekoration till ett bröllop, och dessa bilderna fick jag mycket inspiration ifrån. Nu kliar det i fingrarna och jag längtar efter nästa stora projekt. 

25/6-12

 
Några av mina belysnings favoriter.

Kvist Örsjö, Worklamp Design House Stockholm, Random light Moooi, Glödlampsslinga Granit, Bourgie Kartell, AJ Louis Poulsen, Flowerpot, &tradition


18/6-12


17/6-12

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter en fantastisk vecka på Rhodos med sol och avkoppling. Tyvärr har det inte blivit ommålat under tiden jag varit borta, men här är en liten sammankoppling av vårt kök. Studentlägenheter är ju inte så heta och inte heller inkomsten men jag tycker att vi fått till det hyffsat med enkla medel. Vi har dock inte de äkta sjuan stolarna tyvärr, utan en enklare kopia.


10/6-12

Ett av projekten när jag kommer hem från semestern är att göra om vår sängstomme, en hemmagjord variant som just nu är tygklädd. Min tanke är att den ska få en ”betongaktig” känsla, men jag är lite kluven över hur detta ska gå till? Är rädd för att grovspackel (som också är en snygg effekt) kommer att förstöra alla sängkläder och tadelack blir alldeles för komplicerat (och dyrt?)... Tips mottages tacksamt.


9/6-12


8/6-12

Bild: coloramapite

Tejp är ju en storfavorit just nu och går att färändra uttryck med i oändlighet. Den här bilden inspirerar mig och och är ett väldigt enkelt DIY projekt, kanske får bli något liknande i hallen.

7/6-12

Nu har jag checkat ut från flyttkaos och tjat om ommålning och befinner mig på Rhodos!!! En välbehövlig semester efter ett intensivt år med utbildning och ja, egentligen har allt varit nytt. Sist jag var på Rhodos var efter studenten och då var jag inte helt tagen av stället om man kan uttrycka sig så. Men allt förtjänar en andra chans, så vad är det man absolut måste uppleva under sin vistelse här?

6/6-12

colorama
Jag är väldigt svag för IKEAs PS skåp, och här är en rolig lösning på hur man kan förnya och göra dem lite mer unika. Det är underbart att se vad lite färg kan göra för en möbel i hemmet. Just nu har ju jag och M precis flyttat till en ny lägenhet och här pågår en hel del projekt, vi står dock och trampar lite för tillfället då vi väntar på att målar firman ska komma och måla om rummen åt oss. I väntan på det har det bara målats lite tavlor och packats upp oändligt många flyttkartonger, vad mycket grejer man har!

4/6-12

 

Här var längesedan något hände, men det har varit ett otroligt händelserikt år. Jag har precis avslutat mitt förstå år på utbildningen Inredning- och butikskommunikation vid Linneuniversitetet i Växjö. Det har varit extremt tufft men samtidigt fantastiskt kul och lärorikt. Jag har saknat bloggen fast inte känt att tiden funnits, men det är kul att se att det fortfarande finns några där ute som kikar in här då och då.

 

I fredags flyttade vi äntligen till en ny lägenhet här på campus, och det har ju varit det också att vi bott i en 1a i andrahand som gjort att kreativiteten i hemmet inte direkt flödat. Men nu har vi fått 64kvm som omsorgsfullt ska inredas på bästa sätt. Och jag är säker på att det kommer trilla in en och annan bild från det projektet här.


RSS 2.0