31/1-11

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS
1. H&M HOME Kudde 2. ILVA servetthållare 3. ILVA Krok 4. GRANIT Pall 5. ILVA Plåtask 6. BOCONCEPT Fototavla 7. BOCONCEPT Taklampa 8. GRANIT Lökkruka 9. BOCONCEPT Matta 10. BOCONCEPT Väggdekoration 3D

30/1-11


29/1-11

WANNESTAM

Satt för ett tag sedan och drömde mig bort till ett nytt härligt badrum och hittade då för mig ett nytt namn, Wannestams, ett Göteborgsföretag som förutom kakel och golv även säljer badrumsinredning, de flesta leverantörerna är Italienska med hög kvalitet och designen är klockren. Lekfull och ändå sparsam på samma gång, här är några inspirationsbilder som jag fastnade för, enjoy!
Bild:

http://www.wennstamskakel.se/Default.aspx


28/1-11

BLOGGEN

Nu har bloggen legat på is ett bra tag och det börjar klia i fingrarna igen, jag tänkte dock gå in på en mer nischad linje, nämligen inredning som är ett stort intresse för mig. Så här kommer ni nu att kunna följa mina tankar och åsikter om vad jag tycker är fint för tillfället och andra saker som får det att värka i kroppen av ha begär. Hoppas det ska smaka!

 

 


27/1-11

OM MIG

Jag heter Daniela, med smeknamnet Ella, den här bloggen handlar om mitt största intresse; inredning och design men även vardagliga saker. Min stil är ganska ren och enkel, men jag älskar när minimalismen möter något urbanskt eller industriellt.

Just nu utbildar jag mig till Interrior Design and Visual Merchandiser på Linneuniversitetet i Växjö. I denna bloggen delar jag med mig av min inspiration.

 


24/1-11

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1484692/accordingtoella?claim=nt7xwv2ucxt">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0