Världens roligaste mormor
don't feel sad, you're with angels
I will soon come visit you
and talk about, the time we had together
and our town is filled with tears

Nöff


Vet ni vad som är bland det bästa som finns? Att skratta! Det är ju helt otroligt härligt, man är ju uppenbarligen glad, och så smittar det. Helt enkelt härligt. Det senaste har jag otippat börjat nöffa när jag skrattar, ni vet när man drar in luft och det kommer ett liknande grisljud. Jag tyckte själv att de va kanon för det gjorde ju att man börjar skratta mer, inte minst omgivningen, men det har försvunnit, så i går chattade jag med sis på fejjan och då skriver hon att hon helt plötsligt har börjat låta så när hon skrattar. Kul för dig svarar jag, besviken över att min förmåga att göra så har lämnat mig, jag saknar det, det fick mig att känna mig lite unik

Nu ska jag dra för att titta på FARSAN, kanske kommer det ett nöff!


Godnatt


Valentine´s DayJust det, de e ju alla hjärtans dag i dag också, det bör ju nämnas. Dagen började underbart med blommor och frukost på sängen…. No no no, inte i vårt hem i alla fall! Inte så sorgligt, men väldigt ironiskt på något sätt... Dagen började vi på helt olika håll, vi är inte särskilt romantiska av oss.  Men nu hör jag att M har börjat stökar i köket, bästa att kocken går och styr upp saker så att det blir någon middag.  XOXO

Bloggar


Bild: finns här

Det var ju hyfsat nyligen jag började blogga, People I’m stuck! Jag tycker att det är jättekul, det känns härligt att få skriva av sig, som en slags terapi. Jag har även många bloggfavoriter som jag numera följer slaviskt, min absoluta number one är Natalie Karlsson, helt enkelt en härlig och inspirerande blogg med mycket mode. SRC783 är en supercool blogg med riktigt grymma bilder och massa bra länkar till andra inspirerande bloggar. Filippa Lund med sina alltid så klockrena outfitts. Caroline är tjejen från samma lilla stad som jag, brukar snegla in på bloggen och tycker att det är ganska så kul att följa någon så på avstånd. Och så följer jag ju självklart syrrans blogg, så jag kan hålla reda på henne!!

Shit!Men guuud det är redan fredag! Det känns inte alls så, har verkligen ingen fredagskänsla över huvud taget. Var det verkligen en hel vecka sedan jag la upp min pepplåt Funky Town? Galet!
Nu fick jag fredagspanik istället. Vad gör man i en grå liten småstad en fredag som denna… aj aj. Vad ska ätas, vad ska drickas, vad ska ses, vad ska hända???? -Det är frågan.

What?!Alexander McQeen är död, han har tagit sitt liv.. känns hemskt när stora symboler försvinner på det sättet.
Även om jag inte har haft tillgång att förgylla min garderob med hans grejer så har de alltid inspirerat. Tragiskt.

HJÄLP


Min dator har fått visrus!! Vad har hänt med världen, helt plötsligt så känns ingenting i mitt hem av värde.
Kanske finns det en mening med det, min dator kanske talar om för mig att jag ska ägna mer av min tid med mina hundar och att jag kanske bör tvätta och städa och sådant. Ni vet sånt som aldrig blir gjort för att man fastnar framför datorn. Så det kommer antagligen inte hända så mycket här på ett tag, min man är ett snille på sånt här igentligen men han är ju aldrig hemma och kan lösa det, så nu har jag tjuvstartat datorn i alla fall men när som kommer det poppa upp ett otäckt fönster eller liknande så det är bästa jag avrundar. Till helgen kanske det kan bli fixat!! So Long

Bläää


Fortfarande ingen inspiration därav den dåliga uppdateringen, om någon bryr sig. Det finns ju massor av fina grejer, men att titta på dem gör mig inte varm inombords när jag vet att jag inte har tillräckligt med guldmynt. humpf. Det straffar sig att bara roa sig i decembermånad när man får lönen en månad senare. Aj. Allt är ju en kedja, så på grund av dåligt pengaflöde blev det hemmakvällar i helgen framför TVn. Men melodifestivalen tänkte jag då absolut inte titta på! Tyvärr gav TV-tablån oss inget val, så melodifestivalen blev det. Jag blev dock otroligt nöjd med svenska folket när de röstade fram Salem Al Fakir till vinnare, kanske finns det hopp i det här landet ändå!  Och så bjuder jag på en deppig måndagslåt. Jag e inte arg, bara lite bitter.


FREEEEEDAGJag bjuder på den officiella fredagslåten, enyoj

Önskelista


Jag vill ha, jag vill ha, jag vill också ha!
Har haft bilden av denna ursnygga transparenta skjortan i huvudet idag, den kan ju vara snygg till nästan vad som. Praktiskt! Får se om jag kan blinka med ögonen mot mannen och använda matpengarna... Var det inte så Maria Montezami lärde oss att göra? Och så vill jag, nej jag ångrar mig, jag måste ha den skorstensfria öppnaspisen från vauni.. i framtiden… så snart som möjligt… helst nu! Och denim + denim trenden som är så snygg kan man ju klämma in på skorna, klacken är ju också underbar på dessa från vagabond. Men blääää de räcker lixom inte är så oinspirerad give me some inspiration Taylor Momsen!

10 snabba med mig

  • Mitt drömyrke är PR-konsult
  • Jag vill bo i Köpenhamn eller vid kusten i Skåne
  • Min favvo mat är kronärtskockor med chevré toast
  • Spotifylistan består främst av Mando Diao, Johnossi, Franz Ferdinand, Sahara Hotnights och Lykke Li
  • Jag absolut ÄLSKAR vintern eftersom att jag åker både skidor och snowboard
  • Jag har två mopsar (Homer & Rooney)
  • Att laga mat till middagsbjudningar är bland det roligaste jag vet.
  • Ett av de bästa resemålen är NY enligt mig och jag sparar för att dra dit igen.
  • Ett perfekt söndagsnöje är för mig att åka och titta på möbler
  • Jag tycker inte om glass så länge det inte är Ben & Jerrys cookie dough.

RSS 2.0