Flyt och flytt

Vi fick lägenheten! Den e så grymt fin, nyrenoverad, ljus, högt till tak, utsikt till havet, öppen planlösning, allt man kan önska sig. En gnutta liten bara om man ska vara kritisk. Och vi flyttar om bara 1månad. En av de bästa sakerna är läget, man kan bara sätta sig på cykeln och rulla ner till stranden utan att ens trampa. Helt Lovely.

För övrigt så sög vi på Quizet i torsdags, till mitt försvar så missade jag halva och känner inte att jag vill ta på mig det, men det var riktigt kul. Ska hårdplugga klassiska filmer och filmmusik och hoppas på att de blir fler gånger på The Tivoli.
Igår tog jag och syrran en utflykt till Malmö och shoppade loss, vi fick till och med en solskensfylld dag.

Och ikväll är det party i Köpenhamn som gäller, Yey!!


Vecka

Den här veckan kommer att sluta så bra! Hoppas jag, det känns så.
Veckan började lite tråkigt eftersom att jag inte mådde bra och ficka stanna hemma från jobbet, men nu känner jag mig hoppfull igen! Ska strax sticka till jobbet och hinner förhoppningsvis iväg tidigare för att kolla på en förhoppningsvis helt klockren lägenhet! Den ligger på rätt ställe och den är nyrenoverad, för att den skulle vara helt optimal hade det dock behövts ett rum till, men nu ska vi inte vara kräsna, prior 1 är att den har tak! Ungefär så desperata är vi.
I morgon ska jag också jobba, och efter det drar jag ner till The Tivoli på en quiznight (tror jag att det hette) det låter i alla fall kul. På fredag ska jag och syrran ner till Malmö och shoppa lite, på lördag är det party i Köpenhamn och ev. övernattning på hotell.  Det kommer bli så kul!


Catch up

Det har ju hänt en del det senaste som jag inte har haft någon chans att dela med mig av. Här kommer lite snabb info. Jag…

  • … bor numera i Helsingborg, Hundarna och M bor dock kvar i byn…
  • … har precis börjat på ett nytt jobb igen!
  • … är totalt tok kär i Johnossis nya skiva efter konsertbesöket på Mejeriet
  • … är ganska kär i Helsingborg också, ganska mycket till och med
  • … har en ny pärla, hänger mycket på syrrans jobb; Hotell Vikings tapasbar, - Helt lovely, husets godaste vitavin, bara ett tips
  • … letar desperat efter ny lya som jag och syster kan dela, skynda skynda! (tips mottages gärna)
  • … saknar halvt ihjäl mig efter mopsarna och M också ibland ;) Men de besöker mig allt som oftast och då utnyttjas tiden till fullo.

 

Lite smått från det senaste.


HundsakerVet ni hur svårt det är att hitta smakfulla hundtillbehör?! Det krävs minst en hel kväll framför datorn för att man ska hitta något som är lite roligare, att hitta en butik med fina hundsaker är en ren lögn.
Eller letar jag bara på fel ställen? I alla fall så ska hundarna få nya selar, Rooney har halsband just nu och han sliter ju snart av sig halsen så som han ska dra, Homer har haft en sele som har funkat väldigt bra, men den är inget vacker och nu har han haft den så länge att den börjar vissla på sista refrängen.
Så igår skulle det bestämmas, det blev selarna som ni ser längst upp till vänster, en brun och en svart från Puppia med matchande koppel. De är inte helt klockrena men det är de bästa som vi sett hittills.
Över tusen spänn slutade den notan på. Och så självklart när det är beställt och klart så hittar man massa andra fina hundsaker som inte är i en miljon olika färger med otäcka pipljud, till och med hundschampo från TIGI (Pet Head).
Spoiled dogs? - Neej då, men de e klart att det är roligare med fina saker, matskålarna vi har är bl.a. från Marimekko.


RSS 2.0